Nabídka programů

Mikroelektronika a technologie

Prezenční 4 roky Zakončeno titulem Ph.D.

Do hloubky pochopíte složité elektronické obvody a moderní technologie pro elektroniku. A to v prostředí špičkových laboratoří naší fakulty. Předměty si zvolíte sami – podle toho, co vás zajímá. Ale určitě vás čeká zkouška z angličtiny.
Až dostudujete, budete špičkovými experty na návrh a využití elektronických obvodů a technologií. Můžete se hlásit na pozice vedoucích pracovníků vývojových týmů nebo se vrhnout do samostatného podnikání. A pokud vás láká kariéra na fakultě, najdete uplatnění jako odborný asistent, budete pracovat na projektech a zapojíte se do výuky mladších studentů.

Detailní charakteristika studijního programu

E-přihláška

Staňte se experty na elektronické obvody a technologie

Co Vás čeká

Základem je studijní i tvůrčí samostatnost. Budete se podílet na výuce odborných předmětů na ústavu. A hlavně se vrhnete na zpracování dizertace. V průběhu studia také vyrazíte na stáž do zahraničí. A období prvních dvou ročníků studia zakončíte státní doktorskou zkouškou. Následně pokračujete v disertační práci, publikujete výsledky vlastního bádání na mezinárodních konferencích nebo v odborných časopisech. A podílíte se na výuce. Jako zkušení mazáci budete i pomocnou rukou pro mladší doktorandy. Nakonec odevzdáte a obhájíte dizertaci a titul Ph.D. je váš.

Pojďte na FEKT!

Jak se dostat na FEKT