Nabídka programů

Telekomunikační a informační
systémy

Prezenční 3 roky Zakončeno titulem Bc.

Staňte se odborníkem v oblasti datových, telekomunikačních a průmyslových sítí, multimédií, umělé inteligence či vývoje hardware. Porozumíte klasickým, mobilním i průmyslovým datovým sítím a systémům. Naučíte se je navrhovat, konfigurovat i spravovat. Seznámíte se se zpracováním a přenosem multimediálních signálů, se strukturou různých druhů komunikačních služeb – či s konstrukcí a funkcí koncových komunikačních zařízení. Osvojíte si internetové technologie a služby, architekturu sítí a její návaznost na další komunikační systémy

Až dostudujete, budete specialisté na mobilní komunikace, optické a metalické ICT sítě, komunikaci v IoT, Průmyslu 4.0, bezpečnost v IT, multimédia či umělou inteligenci. Firmy, mezi něž patří například Cisco, Siemens, Honeywell, IBM, AT&T a jiné, se o vás budou doslova prát. Lepší však je prohloubit si své znalosti v navazujícím magisterském oboru Telekomunikační a informační technika.

Detailní charakteristika studijního programu

E-přihláška

Získejte vstupenku do světa nepostradatelných

  • 80 %

    studentů projde přijímacím řízením

  • 98 %

    studentů úspěšně dokončí studium

  • 97 %

    absolventů najde do měsíce práci

  • 32 000 Kč

    je průměrný nástupní plat absolventů

1. ročník

Během úvodních týdnů se rychle zorientujete v prostředí vysoké školy. Seznámíte se s novými lidmi, naučíte se potřebné základy matematiky, fyziky, elektrotechniky, informatiky a něco si i naprogramujete. Bude to pro vás těžké, ale po letním semestru budete mít parádně dlouhé prázdniny, během kterých se zrelaxujete.

Pojďte na FEKT!

Jak se dostat na FEKT